Ik woon al 18 jaar in België. Vanaf de eerste dag droom ik ervan een brug te bouwen tussen België en Georgië, mijn land van herkomst en al het moois van daar met u te delen. In België volgde ik de opleiding tot stadsgids van Antwerpen om zo mijn nieuwe thuisland en stad goed te leren kennen.

Dit inspireerde me om een eigen toeristisch bureau op te richten en zo Georgië toegankelijk te maken voor West Europeanen.  Ik merkte al snel dat het bijzondere verhaal van Georgische wijn interesse wekt. Als ik over Georgië praat, luisteren mensen wel, maar ze hangen pas echt aan mijn lippen als ik hen over onze wijn vertel.

Dat heeft me ertoe gebracht om ook Georgische wijn te importeren en het is een feest om te zien dat iedere wijnliefhebber er van geniet. Stap voor stap geven we zo Georgische wijn meer bekendheid.

Ondertussen zijn we goede vrienden geworden met de Georgische wijnbouwers. In hun chateau Mere bieden ze onze toeristen een onvergetelijke verblijf en staan zij garant voor de excellente wijn.  Ik beloof u een bijzondere reis naar een prachtig land, met de lekkerste wijn.

Top
Image Alt

Wie zijn wij

Privé Transport

U wordt bij Megzuri van privé transport aangeboden tijdens de hele tour.

Verschillende bestemmingen

Tijdens de hele tour reist u op verschillende bestemmingen.

Beste Hotels

Tijdens de tour verblijft u in een van de beste en gezellige hotels van Georgië.

Fast Booking

Op megzuri.be is de boeking nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Mijn Georgië

Wie Zijn Wij

Ik woon al 18 jaar in België. Vanaf de eerste dag droom ik ervan een brug te bouwen tussen België en Georgië, mijn land van herkomst en al het moois van daar met u te delen. In België volgde ik de opleiding tot stadsgids van Antwerpen om zo mijn nieuwe thuisland en stad goed te leren kennen. Dit inspireerde me om een eigen toeristisch bureau op te richten en zo Georgië toegankelijk te maken voor West Europeanen. Ik merkte al snel dat het bijzondere verhaal van Georgische wijn interesse wekt.

Maak kennis met Georgië!

Bekijk Onze Video

Nederig Begin

Als ik over Georgië praat, luisteren mensen wel, maar ze hangen pas echt aan mijn lippen als ik hen over onze wijn vertel. Dat heeft me ertoe gebracht om ook Georgische wijn te importeren en het is een feest om te zien dat iedere wijnliefhebber er van geniet. Stap voor stap geven we zo Georgische wijn meer bekendheid. Ondertussen zijn we goede vrienden geworden met de Georgische wijnbouwers. In hun chateau Mere bieden ze onze toeristen een onvergetelijke verblijf en staan zij garant voor de excellente wijn. Ik beloof u een bijzondere reis naar een prachtig land, met de lekkerste wijn.

Reis vandaag naar Georgië

You don't have permission to register